ARGUMENT: La cererea participanților noștri dragi, vom repeta turul cu același nume, că să bucurăm cât mai mulți 'boieri'.

Asadar, te invităm într­-o călătorie pe urmele boierilor din zona Buzăului și Prahovei. Vizităm vila celui care a dat numele stațiunii balneo din județul Buzău. Redescoperim povestea vinului în cerdacul din Conacul Domniței Ralu iar după prânz facem popas la conacul baronului Bellu.

Plecare: București
Durata: 1 Zi
Data: 12 noiembrie
Încheiere inscrieri: 9 noiembrie
Data limită achitare avans: 9 noiembrie

Traseu: București → Sărata Monteoru → Chițorani → Urlați → București

După completarea formularului de înscriere veți primi un e-mail cu detalii despre încheierea rezervării. NU UITAȚI SĂ VERIFICAȚI ȘI ÎN FOLDERUL „SPAM” SAU „UPDATES”!

Dacă nu mai sunt locuri libere vă puteți înscrie pe lista de așteptare trimițând un e­mail cu numele și datele de contact la castlebreak.ro@gmail.com

Event Not Found!

București → Sărata Monteoru → Chițorani → Urlați → București

conac-urlati

 Conacul Bellu, Urlați

7:00 Plecare din Bucureşti

9:30 Sosire Sărata Monteoru. Vizităm Palatul Monteoru, parcul dendrologic și capela familiei Monteoru.

În stațiunea balneo Sărata Monteoru vom vizita parcul dendrologic și palatul fondatorului stațiunii, dar și capela familiei sale.

11:30 Plecare din Sărata Monteoru

12:45 Sosire la Chițorani. Vizită și prănz cu degustare de vin la Conacul Domniței Ralu.

Pentru un prânz savuros ne oprim la conacul dintre vii unde ascultăm și povestea vinului dar și puțin din istoria fermecătorului conac al Domniței Ralu.

15:00 Plecare din Chițorani

15:30 Sosire la Urlați unde vizităm Conacul Bellu

La conacul familiei Bellu aflăm povestea celui care a fost cunoscut ca om de cultură, avocat, arhitect, numismat și fotograf pasionat, unul dintre precursorii artei fotografice românești. Vizităm pivința, sperăm plină cu butoaie de vin, muzeul și ne delectăm privirea cu peisajele tomnatice din grădina conacului.

17:00 Plecare de la Urlați

19:30 Sosire București.

sarata

Vila Monteoru | foto: Mirela Săvulescu

Contribuția include:

Transport cu autocarul 3*, ghid însoțitor și tururi ghidate.

Contribuția nu include:

Taxele de acces la obiective, masa de prânz și alte cheltuieli personale.

Important:

În cazul în care grupul este mai mic de 35 de persoane, se percepe o taxă suplimentară de 30 RON/persoană. În cazul în care nu se întrunește numărul minim de participanți (30), turul poate fi anulat, comunicându-se celor înscriși cu cel puțin 10 zile înainte de data turului.

După completarea formularului de înscriere veți primi un e-mail cu detalii despre încheierea rezervării. NU UITAȚI SĂ VERIFICAȚI ȘI ÎN FOLDERUL „SPAM” SAU „UPDATES”!

Event Not Found!

Dacă nu mai sunt locuri vă puteți înscrie pe lista de așteptare trimițând un mail cu numele și datele de contact la castlebreak.ro@gmail.com