Felicitări pentru organizare şi pentru energie

Mulţumesc pentru descoperire de oameni frumoşi, locuri fermecate şi pentru inspiraţie. Două zile care nu vor fi uitate. Felicitări pentru organizare şi pentru energie. Pe curând!

Oana C.

Am reuşit în sfârşit să ajung să scriu acest feedback vis-a-vis de Castle Break

În primul rând, pot să spun că mi-a plăcut foarte mult excursia (atat pt ceea ce am vazut cât şi pt oamenii interesanţi pe care i-am cunoscut). Toată energia pozitivă pe care am acumulat-o în cele 2 zile m-a ţinut toată săptămâna. :-)
Ca şi organizare, a fost foarte ok, „doamna profesoară” :-) a reusit să ne controleze pe toţi cât să ne ţinem de program. Chiar dacă am ajuns în Bucureşti mult peste ora preconizată, nu cred că a fost o problemă pentru nicio persoană. Am câştigat prin ceea ce am aflat şi am învăţat de la oamenii pe care i-am cunoscut şi poveştile lor interesante.
Per total, eu vă dau nota 9 pentru această excursie (nu dau 10 din principiu :-)) si să ştiţi că vreau să mai vin şi pe viitor la Castle Break-urile viitoare. Asta dacă mă mai luaţi.. :-)))

Andreea, fata din banca a doua. :-)

Mulţumim frumos pentru două zile memorabile

Vom încerca să susţinem proiectul „Castle Break” aşa cum vom reuşi mai bine. Şi vom scrie pe toate canalele de comunicare de care dispunem (blogurile noastre)

Izabela şi Mihai Glomnicu

Dacă vă mai gândiţi să organizaţi şi alte „plimbări” sunt bucuroasă să merg şi îmi ofer în continuare disponibilitatea ptr voluntariat

Cam târziu, dar tot week end-ul acesta m-am gândit cu bucurie şi nostalgie la week end-ul trecut care a fost minunat ca organizare, dar şi ca evenimente şi informaţii unele pentru mine chiar noi.
Dacă vă mai gândiţi să organizaţi şi alte „plimbări” sunt bucuroasă să merg şi îmi ofer în continuare disponibilitatea ptr voluntariat.
Şi ca să închei într-un ton „critic” :)) ptr că aţi întrebat ce se poate face altfel sau mai bine o mică sugestie – când aveţi ghizi din „afară” limitaţi-le timpul şi atunci chiar dacă depăşesc tot ne putem încadra în program (ai noştri au fost interesanţi, amuzanţi aşa că nici nu am simţit că timpul trece).
O vară puţin mai răcoroasă
cu drag Anka (Feiffer)

Anka (Feiffer)

Am fost două zile în altă lume, într-o poveste minunată care ar fi fost bine să nu se mai sfârşească!

Din momentul în care s-a anunţat excursia, am ştiut că va fi ceva special, mai ales că mi-am dorit de mult să pot vedea toate aceste locuri.  Datorită eforturilor tale şi ale tuturor colegilor din Asociaţie, dorinţa mi s-a îndeplinit şi a depăsit toate aşteptările!

Ca să-mi temperez efuziunile de entuziasm, voi puncta sec ce mi-a placut:

– selecţia obiectivelor

– programul: chiar dacă a fost extrem de ambiţios, l-am parcurs în totalitate, la care s-au adaugat…

– … surprizele minunate

– calmul şi eleganţa cu care ai condus grupul

– mult simţ practic şi simplitatea cu care ai făcut faţă unor situaţii neprevăzute

oricât m-am căznit, nu am izbutit să găsesc vreo greşală, ceva de obiectat, care să aibă rolul unui feedback constructiv !

Toată admiraţia pentru ce faceţi !

Cu mult drag, Vera

Amintiri foto